Frantsen Schroeftransport wordt zusterbedrijf

Frantsen Bvba, dé specialist in schroeftransport uit Landen, werd overgenomen en wordt een zusterbedrijf van Entecom Systems.

"Deze overname kadert in onze visie van specialisatie, geïntegreerde aanpak en breidt ons aanbod in bulk transportsystemen aanzienlijk uit.

Met Frantsen bvba, nemen we de referentie in schroeftransport over, waardoor u voortaan dus ook, voor al wat uw schroeftransporteurs aangaat, bij ons terecht kan. Op de website www.schroeftransport-frantsen.be vindt u een overzicht van onze mogelijkheden in zowel normaal, roestvast als slijtvaste staalsoorten.

Zoals u het van ons gewoon bent, bieden we nu ook voor schroeftransport een compleet aanbod. Dit omvat de bouw van nieuwe installaties, het leveren en monteren van vervangonderdelen en het onderhoud mét kennis van zaken.

De bvba Frantsen blijft een afzonderlijke vennootschap met kantoren en productie in Landen. Erno Pieters wordt er business unit manager en zal samen met Theo Frantsen de komende 12 maanden voor een vlotte overdracht van kennis & know-how zorgen" aldus Juri De Groote