Connecting Knowledge

De voorbije jaren is onze familiale organisatie sterk geëvolueerd en een totaalfabrikant geworden voor de industrie. 

Entecom te Leuven is uitermate gespecialiseerd in kettingtransportsystemen en transportkettingen voor bulk & material handling, Frantsen te Landen is de specialist voor elk bulktransport op basis van de schroef van Archimedes, Amesco is een EN1090 metaalconstructie gespecialiseerd in industriële constructies en slijtvaste materialen.

Elkeen ontwerpt en fabriceert in zijn respectievelijk vakgebied complete installaties, maar is ook een totaal leverancier met een compleet gamma aan vervangonderdelen zoals bv transportkettingen, wielen, schroefbladen, schroefassen… We zorgen voor de montage ervan en het onderhoud mét kennis van zaken. 

Neem eens een kijkje op onze websites: www.entecom.be, www.frantsen.be en www.amesco.be of in onze brochures en ontdek wat we u vandaag allemaal te bieden hebben.

Entecom Systems, Frantsen en Amesco, zullen, als specialist in hun vakgebied, steeds hun onafhankelijkheid behouden, doch doen meer en meer beroep op elkaars competenties om u een zo compleet én competitief mogelijk aanbod te geven.

Deze evolutie onderstrepen we met een corporate look & feel. De logo’s symboliseren de verbindende schakel, het bundelen van onze kennis om een sterke partner te zijn voor de toekomst.

Connecting Knowledge, 

Juri De Groote
Managing Director