Entecom Systems nv is de specialist in material & bulk handling transportsystemen voor overwegend zware lasten en toepassingen in complexe werkomstandigheden tgv abrasieve en/of corrosieve producten.

Enerzijds kan U bij Entecom terecht voor een ruim gamma aan transportkettingen & onderdelen. In functie van de specifieke eisen, beschikken we over verschillende kettingsoorten in diverse materialen en hardheden. Vaak worden ze in eigen werkplaats op maat gemaakt en worden de bijhorende componenten gefabriceerd zoals bv schrapers, elevatorbakken, platenbandbakken, slijtlatten, assen, wielen, naven,…  Zelfs de montage kan voorzien worden, wat Entecom de totaal leverancier maakt voor transportkettingen.

Entecom heeft als fabrikant van gesmede gaffelkettingen een ruime kennis van dit kettingsysteem voor bulktransport.  Met een eigen ontwerp van de kettingschakel, beschikbaar in diverse materiaalsoorten, hardheden en sterktes wordt een maximale levensduur nagestreefd in de meest complexe werkomstandigheden. Elke ketting wordt op maat gemaakt in eigen huis wat ons een sterke en flexibele toeleverancier maakt in binnen- en buitenland.

Anderzijds ontwerpen en bouwen we complete transportinstallaties op maat voor zowel bulk transport, zoals redlers, elevatoren, platenbanden, buis transporteurs… als voor material handling, zoals bv hangbanen. In functie van de toepassingen worden verschillende kettingtypes ingezet. Ook het vernieuwen en verbeteren van bestaande installaties behoort vaak tot onze opdrachten.

Tot slot is Entecom een sterke partner voor het onderhoud van transportinstallaties. Onze specifieke kennis van kettingtransportsystemen, maakt ons de meest geschikte partner om uw transportsystemen in topvorm te houden. Doordat we alles in eigen hand hebben én dankzij een eigen, goed uitgeruste werkplaats, kunnen we zeer kort op de bal spelen om zelfs onvoorziene situaties te counteren. Dit maakt dat veel van onze klanten een beroep doen op onze VCA gecertificeerde onderhoudsteams voor hun shutdown onderhoudsactiviteiten.

Entecom is de totaal fabrikant met een duidelijke missie:"We bouwen aan lange termijn relaties met onze klanten, door te luisteren, oplossingen aan te reiken en processen te verbeteren waardoor de klant toekomstige besparingen kan realiseren.” 

Daarom kiest U voor Entecom Systems nv.

 

Entecom Systems is samen met haar zusterbedrijven www.frantsen.be en www.amesco.be een totaalpartner.

Frantsen te Landen is de specialist voor elk bulktransport op basis van de schroef van Archimedes. Amesco te Kinrooi is een EN1090 metaalconstructiebedrijf gespecialiseerd in industriële constructies en slijtvaste materialen.

De logo’s symboliseren de verbindende schakel, het bundelen van onze kennis om een sterke partner te zijn voor de industrie.

Connecting Knowledge.