Nieuw - Kunststof Schrapers

Vanaf nu beschikbaar: Gaffelkettingen met kunststof schrapers.

Gezien de frequente vraag uit de markt hebben we ons gamma transportkettingen uitgebreid met de gaffelkettingen voorzien van kunststof meenemers. Deze meenemers zijn  compatibel met de gangbare versies in de markt. Ons eigen ontwerp hebben we echter voorzien van tal van verbeteringen.

We sluiten de pennen met volwaardige circlipsen, welke sterker en gemakkelijker vervangbaar zijn. De circlipsen zijn ook beschikbaar in RVS uitvoering. Door het concept hebben we tevens de mogelijkheid om met andere penvormen te werken, zoals bv kopbouten.

Onze eigen ontworpen kunststof schrapers zijn dikker en sterker, waardoor ze een langere levensduur hebben. Ze zijn voedingsgeschikt en 100% uitwisselbaar met de gangbare versies op de markt.

De vork van de schakels wordt parallel gefreesd waardoor we een optimale kracht overbrenging krijgen op het getande aandrijfwiel.

De hardheid bepaalt de levensduur. Daarom worden de schakels volledig gehard en niet alleen de boringen. Ook de vorken, waarop de tandwielen ingrijpen zijn dus gehard.

De meenemers zijn uit voorraad beschikbaar voor trogbreedtes tot 600mm en worden volledig op maat gemaakt.

Meer informatie over dit nieuwe gamma vindt u in deze brochure, of neem contact met ons op. 

We staan graag ter uwer beschikking.